Centrale verwarming

Een aangenaam binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand, warme voeten, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is. Dat is prettig en comfortabel wonen.

Welke ketel? En waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren?

Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Zo krijgt u de beste CV-oplossingen voor een scherpe prijs: Een nieuwe ketel wordt vakkundig door ons geplaatst en onderhouden wij uw installatie graag en goed, bijvoorbeeld op basis van een abonnement.

Wij zijn dealer van diverse ketelfabrikanten zoals Nefit/Bosch, Remeha en Intergas. Onze service monteurs zijn bekend met deze merken en hebben de meeste onderdelen op voorraad. Een 24-uurs service dienst zorgt ervoor dat u er altijd warm bijzit.

Naast vloerverwarming kan een designradiator een functionele maar ook fraaie warmte bron zijn. Diverse merken hebben wij in ons assortiment.

Comfort op maat

Warmte daar waar het nodig is. Door de temperatuur in elke kamer te regelen op basis van warmtebehoefte kunnen besparingen worden bereikt tot 30%! Evohome is een draadloos regelsysteem waarmee de verschillende kamers elk hun eigen temperatuurinstelling krijgen.

Duurzaamheid

CV-oplossingen die passen binnen een duurzaam en energiezuinig concept zijn volop in ontwikkeling.
UHR en HR-e ketels, radiatoren vervaardigd uit gerecycled materiaal, lage temperatuur gestookte radiatoren in combinatie met warmtepomp zijn bijvoorbeeld ontwikkelingen van de laatste tijd. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op het gebied van hybride warmtepompenzonneboilers en zonne-energie.