OVER ONS

OVER ONS

Installatiebedrijf Midden-Nederland is een allround installatiebedrijf en is gevestigd in Lexmond. Met een team van ruim 30 professionals werken wij dagelijks voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Ieder met zijn of haar specialisme en passie voor het vak.

Installaties en verduurzamen

Als installatiebedrijf helpen wij u met het aanleggen of vervangen van diverse soorten installaties, het verduurzamen van uw woning of bedrijf en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Hierbij kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en een klantgerichte service.

Deskundigheid

Wij werken met de meest innovatieve en duurzame technieken. Onze vakmensen zijn gedreven, deskundig en vriendelijk. Installatiebedrijf Midden-Nederland is Kiwa gecertificeerd en lid van Techniek Nederland.

Onze werkregio

Vanuit Lexmond vertrekken wij dagelijks naar talrijke adressen in de regio Vijfheerlanden en Alblasserwaard. In plaatsen als Meerkerk, Vianen, Hei-en Boeicop, Schoonrewoerd, Hoogblokland maar ook ver daarbuiten komt u onze opvallende werkbussen waarschijnlijk regelmatig tegen.

Kennismaken

Wilt u meer weten over de betrouwbare oplossingen en diensten die wij bieden? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op. Bel 085 – 4878 300 of vul het contactformulier in.