Een oude koeienstal ombouwen tot een comfortabele woonruimte, dat was de wens van Eip Aantjes (opdrachtgever) uit Hei- en Boeicop. Dat daarbij de nieuwste duurzame technieken zouden worden toegepast, was voor hem een vanzelfsprekendheid. Installatiebedrijf Midden-Nederland mocht een aanzienlijk deel van de installatiewerkzaamheden uitvoeren. Nu het project op een haar na gereed is, blikken we samen met Eip Aantjes kort op dit project terug.

Gedegen advies

Eip Aantjes: “Het eindresultaat is precies geworden zoals we dat vooraf voor ogen hadden. Als ik puur naar het aandeel van Installatiebedrijf Midden-Nederland kijk, is alles uitstekend en prettig verlopen. In de offertefase zijn ze met een gedegen advies gekomen. Daarbij had ik zelf een lichte voorkeur voor een grondwarmtepomp, die minder stroom vraagt en in de zomer kan koelen. De opdracht heb ik puur op basis van vertrouwen gegeven. Dat ze over voldoende vakmanschap beschikken, daar twijfelde ik geen moment aan. Daarnaast werk ik bij voorkeur met mensen uit de regio. Sommigen kende ik al uit mijn eigen netwerk of kom ik weleens op een (dorps)feest tegen.

Vaste mensen over de werkvloer

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden kwamen Peter Werkhoven en Arjan Lakerveld over de vloer. Die mannen beheersen het vak en beschikken over veel technische kennis. Dat vind ik echt knap! Het is ook fijn dat ze actief meedenken. Zo kwam Peter tijdens het werk met het idee om een nis boven het bad te maken. Dat vonden wij een goed plan!

Met ambachtelijke vakkennis en de nieuwste duurzame technieken, werkt Installatiebedrijf Midden-Nederland aan een duurzame relatie.”

Tevreden over het resultaat

De complete woonruimte in de oude koeienstal is nu bijna gereed. Alles is volledig geïsoleerd en van de nieuwste warmtetechnieken voorzien. Je merkt dat het erg snel verwarmt. Ook de badkamer ziet er trouwens fantastisch uit.

Over het eindresultaat en de wijze waarop dit gerealiseerd is, zijn we dik tevreden. Dat we het project in handen van John en zijn team hebben gegeven, daar hebben we geen moment spijt van gehad!”