In Loosdrecht en omgeving is Bouwbedrijf R. van ‘t Klooster al bijna 40 jaar een gevestigde naam. Het bedrijf bestaat uit een vast team van 6 vakmensen die zeer uiteenlopende bouw- en verbouwwerkzaamheden verrichten. Dit varieert bijvoorbeeld van het bouwen van een complete woning, het plaatsen van een (prefab) dakkapel, het realiseren van een aanbouw tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Particulieren en bedrijven benaderen het bedrijf van Rutger van ’t Klooster bijna altijd door mond-tot-mondreclame.

Links: Rutger van ’t Klooster, rechts: onze collega Peter Burggraaf

Kwaliteitsniveau waarborgen

Rutger van ‘t Klooster: “Als team werken we er iedere dag opnieuw aan, om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. De reclame die een tevreden klant voor je maakt, is de mooiste die je kunt krijgen! Natuurlijk bereiken we dat resultaat niet alleen. Als bouwbedrijf werken we langdurig samen met een aantal gespecialiseerde onderaannemers. Bij de keuze voor deze partners zijn wij altijd heel selectief. Als projectverantwoordelijke willen we immers ons eigen hoge kwaliteitsniveau kunnen waarborgen.

Samenwerking met Installatiebedrijf Midden-Nederland

Sinds het prille begin dat Installatiebedrijf Midden-Nederland actief is, werken we al samen. Die samenwerking is op een bijzondere manier tot stand gekomen. Een wederzijdse leverancier, die dacht dat wij een goede match zouden hebben, tipte ons. Precies op dat moment ontstond er binnen de privésfeer ook contact. Tijdens een eerste echte kennismaking, bleek al snel dat er een wederzijdse ‘klik’ was, en zijn we aan de slag gegaan.

In de afgelopen jaren is er een hechte samenwerking ontstaan. We benaderen elkaar regelmatig voor projecten in onze werkregio’s. Je weet inmiddels ook precies wat je van elkaar kunt verwachten.

Kennis van duurzame en innovatieve technieken

Kenmerkend voor Installatiebedrijf Midden-Nederland is het snel kunnen schakelen wanneer er ergens een probleem is ontstaan. Ze hebben de mensen en de kennis om zaken adequaat op te lossen. Daarnaast kunnen wij (en onze opdrachtgevers) op een gedegen advies rekenen. Zeker in deze tijd met alle duurzame en innovatieve technieken, is dat ontzettend prettig en eigenlijk onmisbaar. Het komt dan ook regelmatig voor, dat we van het originele bestek afwijken en samen met de specialisten van Installatiebedrijf Midden-Nederland, naar verbeteringen zoeken. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant!”