In deze rubriek maken we kennis met onze veelzijdige officemanager Colinde Mulckhuijse-Mesker.

Wie is Colinde?

Colinde: “Ik ben 26 jaar, geboren in Gorinchem en heb in mijn jeugd in verschillende plaatsen in de regio gewoond. Op dit moment woon ik samen in Meerkerk. Je kunt van mij gerust zeggen dat ik een echt familiemens ben. Sowieso heb ik graag mensen om mij heen. Ook met vrienden doe ik graag dingen samen. Dat varieert van uitjes en feestjes tot het doen van spelletjes of het bezoeken van een kerstmarkt. Daarnaast sport ik regelmatig en wandel ik met onze hond Luna. Deze Engelse Stafford gaat overigens één dag in de week mee naar kantoor. Dat is supergezellig! Zij weet precies bij wie ze moet zijn voor aandacht.”

Welke opleiding heb je gevolgd?

Colinde: “Ik heb de hbo-opleiding Human Resource Management gevolgd aan Avans Hogeschool in Breda. Bij deze studie hoorde een stuk bedrijfskunde, waardoor ik ook kennis op financieel gebied opdeed. Mijn stages liep ik bij Hans Anders en bij de Luchtmacht.”

Hoe ben je bij Installatiebedrijf Midden-Nederland terecht gekomen?

Colinde: “Vanuit mijn vorige baan, waar mijn functie steeds meer veranderde, ben ik weer met John Kooyman in contact gekomen. We werkten bij mijn vorige werkgever langere tijd fijn samen. Na een goed gesprek aan de keukentafel is mijn overstap tot stand gekomen. Daar heb ik geen dag spijt van gehad!”

Wat doe jij binnen Installatiebedrijf Midden Nederland?

Colinde: “Mijn functie is erg veelzijdig. Mijn werkzaamheden liggen op het gebied van de financiële administratie, personeelszaken en business support. Daarnaast ondersteun ik John met diverse taken.”

Hoe is het om in een ‘mannenwereld’ te werken?

Colinde: “Dat vind ik juist erg fijn! In het verleden heb ik ook met grote groepen vrouwen gewerkt, maar voor mij is dit makkelijker. Met mannen werken is meestal heel erg leuk, al moet je soms wel tegen een opmerking kunnen.”

Waar haal je het meeste werkplezier uit?

Colinde: “Zonder twijfel van dingen met elkaar doen. Zorgen dat je prettig samen kunt werken en dat het met het bedrijf goed gaat. Ook vind ik het fijn om het vertrouwen van collega’s te winnen, iets dat in mijn functie natuurlijk onmisbaar is.”

Hoe is de werksfeer binnen het team?

Colinde: “Die is erg prettig! We gaan heel informeel met elkaar om. Het is vaak hard werken maar wel in een leuke sfeer en we helpen elkaar. Ook hebben we aandacht voor onze collega’s. Naast het werk doen we samen ook gezellige dingen. De werkweek sluiten we met elkaar af tijdens een vrijdagmiddagborrel en ik organiseer regelmatig een etentje en een personeelsuitje.”

Wat zijn jouw toekomstwensen?

Colinde: “Een bijdrage leveren aan de groei van het bedrijf en zelf meegroeien in mijn functie. Het team ondersteunen en meedenken over de bedrijfsvoering, dat zie ik als uitdaging. Daarnaast wil ik mijn vakkennis op peil houden. Dat is zeker nodig in een branche die zich continue ontwikkelt. Als ik daarnaast gezond ben, een gezin heb en leuke mensen om me heen, dan ben ik gelukkig!”